En del i Umeå Live, fredag den 29/6 kl 15.00 på Rådhustorget

Under året har Kulturverket tillsammans med Fritid för alla och P4 Västerbotten sänt radioprogrammet Radioverkstan. I stort sett varje vecka har vi sänt live i ett program där vi blandar viktiga och aktuella ämnen med spontanitet och skratt!  Till varje program har vi också skapat och spelat in en låt. Nu bjuder vi på allt detta live! I nytryckta tröjor med viktiga budskap!

På scenen står ett flertal artister från Fritid för alla, Underhållningsorkestern under ledning av Hasse Hjortek spelar och Gerhard Stenlund från P4 Västerbotten samtalar i radiosoffan. Du bjuds på nyskrivna låtar med starka texter, viktiga samtal och mycket skratt! Välkommen!

När: Fredag den 29/6 kl 15.00

Var: Rådhustorget

bild från radioverkstans show

Bild från radioverkstans show

tygtryck med texten Varför inte få en chans som alla andra i samhälletTrygtryck med texten alla är lika värda