Under våren syns Kulturverket på Väven i Umeå:

27/2 “Märk mig”  En workshop om tatueringar som tyst kommunikation.

19/3 “Rymdstationen” En workshop kring speldesign. Var med och befolka en rymdstation och se hur dessa utomjordingar kommunicerar med varandra!

26-28/4 “Välkommen hemifrån” – en stor föreställning i sann Kulturverketanda!  Tillsammans med ungdomar har vi skapat musik, dans och teater och film som kommer att framföras en tillåtande miljö – pizzerian! Föreställningen är ett av de stora avsluten på projektet Gatsmart.

21/5 “Märk mig” – en dag om tatueringar som kommunikation! Kom och träffa tatuerade människor, skapa dina egna tillfälliga tatueringar, se utställningar med barnens egna tatueringsbilder och se hur en riktig tatuering blir till!

2/6  På stora scenen utanför Väven ser ni det andra stora avslutet på projektet Gatsmart! Här genom filmer och musik som skapats tillsammans med barn och ungdomar och nu framförs med pompa och ståt på en av Umeås största scener!

Fasadvy Väven, augusti 2015
Fasadvy Väven, augusti 2015

domar som varit delaktiga i projektet!