Höstterminen lider mot sitt slut och vi ska presentera vad vi arbetat med för de medverkande eleverna, men också för allmänheten. Välkomna!

28 november, kl. 13.00 – Målarboken Färglägg en samisk saga ser dagens ljus. Vi har boksläpp och vernissage med bilder och målningar från höstens samarbete mellan åk 1 på Västangård och Kulturverkets illustratör Frida Hammar. Lokal: Sliperiet.

4 december, kl. 9.00 – Klass 3 från Ålidhem och från Hissjö har skapat nya turistguider till sina respektive bostadsområden. På HUMlabX presenteras guiden i digitalt format och eleverna träffar också varandra för första gången. Lokal: konstnärligt campus, HUMlabX.

10 december, kl. 13.00 – Konsert på Norrlandsuniversitetssjukhus! Barn har skrivit låtar som framförs av såväl dem själva som av proffs. Vi får även se film som skapats av barn vid Lekterapin/Sjukhusskolan. Lokal: Café Kristallen, Södra entrén.

16 december kl. 13.00 – konstvernissage på Midgårdsskolan. Eleverna från Unik (nyanlända i Umeå) har utifrån sina namn skapat filmer, poesi och bilder. Lokal: caféet, Midgårdsskolan.