Nu jobbar vi för fullt med att koordinera fotbollsspelare med dansare och artister med körer! Den 6 juni smäller det högt och ljudligt för kl. 13.30 har vi avspark på T3-Arena i Umeå för Fair Game – världens första cupfinal med mixade lag!

Färdiga spelare är bland andra: Malin Moström, Elaine Moura, Jens Fjellström, Andreas Hermansson, Steve Galloway, Caroline Jönsson och många fler.

Vi får också höra ljuv musik framföras av Underhållningsorkestern, Alla-kan-kören, sångare från Musikalakademien och många fler. Balettakademin i Umeå bjuder på dans!

Gilla Fair Game – en fotbollsmusikal på Facebook, så får du uppdateringar på de som kommer att medverka. Men köp biljett redan nu – så att du inte blir utan! Och glöm inte: alla biljettintäker går till Barncancerföreningens arbete med Hjältarnas Hus. Du väljer själv om du vill betala 50 eller 100 kr. BiljettCentrum har biljetterna.

Loggorna för lagen är utvecklade av vår illustratör Frida Hammar, utifrån en workshop på Lekterapin i Örnsköldsvik, där barn fantiserade om hur fotbollsloggor kunde se ut.

KV_FairGame_ExcelArena_hr